از حرف تا عمل
تاملی گذرا بر اقدامات مسئولان در پی گیری رهنمودهای سفر مقام معظم رهبری به فارس
1. در میان سفرهای استانی مقام معظم رهبری، کمتر سفری را می توان یافت که ایشان جایگاه جدیدی برای استان محل سفر تعریف نمایند. سفر به فارس از این نظر یک استثنا بود. چرا که جایگاه شیراز را به عنوان «سومین حرم اهل البیت(ع)» در کشور ممتاز نمودند.
فارس و شیراز در چند سال گذشته و بلکه در طول تاریخ شاهد یک خلا راهبردی(استراتژیک) بوده است. به گونه ای که متولیان امر برای برون رفت از این کوچه بن بست نمی توانستند تدبیری بیاندیشند و اگر تدابیری نیز مطرح می گشت، تثبیت آن در سطوح اصلی تصمیم گیری کشور کار آسانی نبود.
در این میان ارائه راهبرد مقام معظم رهبری به عنوان «سومین حرم اهل البیت(ع)» نقطه پایانی بود بر پریشانی و آشفتگی تصمیمات مسئولان. سخنان مقام معظم رهبری در فارس «نقشه راه»ی بودکه باید پیموده می شد و با جدیت بیشتری از این به بعد دنبال شود.
اکنون بعد ازگذشت4 سال از سفر پر خیر و برکت رهبری به فارس، زمان مناسبی است تا به بررسی عملکرد مسئولان امر در این زمینه بپردازیم.و به طور نسبی محاسبه کنیم که در کدام نقطه ایستاده ایم؟ تا کجا آمده ایم؟ و در نقشه پیش روی، کدام خط را در اولویت داریم؟
2. « فرهنگ» واژه ای زیبا، همه پسند و دوست داشتنی است. از این روی کم نبوده و نیستند کسانی که «مستی بهانه کرده و گریسته اند» و در پوشش « فرهنگ و پایتخت فرهنگی»، در نسخه اصلی «بدعت» آورده اند. آقا، اما با راهبرد«سومین حرم اهل البیت(ع)»، فرهنگ را در بستر اصلی و الهی آن تعریف کردند و راه بر نوآوران کهنه پرست! و هوشیار نمایان لایعقل و مست، بربستند.
اما چه کنیم که عده ای باز ساز خود را کوک کرده و فقط در خوشبینانه ترین حالت به صورت شعاری با منویات حضرت امام خامنه ای برخورد کردند ومی کنند.
3. در این جریده مجال آن نیست که به بررسی کارنامه مسئولان امر در پی گیری منویات مقام معظم رهبری بپردازیم و البته ما هم قصد آن را نداریم که به این موضوع بپردازیم. موضوعی که سبب شد این مقاله نگاشته شود، نگرانی از اقدامات سئوال برانگیز مسئولان ارشد شیراز در افتتاح مجتمع های تجاری نامتناسب با فرهنگ و هویت ملی-دینی مان و ابراز مواضع تعجب برانگیز آقایان در این زمینه بود. هر چند که درنشریات گوناگون به قدر کافی در این زمینه اطلاع رسانی شده است و دغدغه ها و نگرانی های دلسوزان بیان گردیده است. اما موارد دیگری هم بوده و هست که نگرانی ها را مضاعف می نماید که در صورت نیاز منتشر خواهیم نمود تا همگان بخوانند و بدانند و خود قضاوت کنند که تصمیم سازان و تصمیم گیران مورد نظر کدام خط را دارند دنبال می کنند. خط ولایت یا خدای نکرده خط آقای...
4. در دوران حیات طیبه امام راحل(ره) و پس از آن در زعامت خلف حاضر ایشان نیز دیده شده است که گاه، برخی از مسئولان به جای تلاش جدی و پی گیری عملی برای تحقق رهنمودهای این بزرگواران، دستورالعمل های آنان را که از ملکوت به ناسوت آمده بود با دو بال تمجید زبانی و تعریف شفاهی دوباره به ملکوت می فرستادند! تا از یکسو در مقابل رهنمودهای رهبر واکنش مثبتی نشان داده باشند و از سوی دیگر، کم کاری و یا خدای نخواسته تنبلی خود را پوشانده باشند.
و اما، اگرچه مسئولین ارشد اجرایی استان بارها نشان داده اند که اهل عمل هستند و برای تحقق منویات حضرت امام خامنه ای پا به رکاب ایستاده اند ولی این پیشنهاد نیز در میان است که تمامی مسئولان از حوزه ها و سازمان های تحت مسئولیت خود بخواهند تا مشکلات و کمبودهای مربوط به عرصه مسئولیت خویش را اولاً؛ شناسایی کنند و ثانیاً؛ برای یافتن راه کارهای مقابله با آن دست به کار شوند و در پایان گزارشی از عملکرد و تلاش خود در این مدت 4 ساله از سفر مقام معظم رهبری و منویات ایشان مبنی بر «سومین حرم اهل البیت(ع)» را به مردم ارائه کنند.تا مشخص شود مسئولین محترم کدام خط را دارند دنبال می کنند و ان شاء ا... خدای نا کرده از خط اصلی که همان خط ولایت است به بیراهه ها و خطوط انحرافی نکشیده باشند.
منبع:http://vebnewesht.blogfa.com/